ISM: 23.–25.04.2023 #ISMCOLOGNE

DE Icon Pfeil Icon Pfeil
DE Element 13300 Element 12300 EN

Pressefach von Sigdal Bakeri

Halle/stand
3.2 A19
Sigdal Bakeri
Ansprechpartner für die Presse:
Nathalie Schneider
PB 54
1300 SANDVIKA
Norwegen
+33689718357
Sigdal Bakeri was first established as a traditional family owned bakery in the 1970's, producing bread and pastries for the local community. With its homemade characteristics and abundance of flavoursome seeds, Sigdal crispbread stands out from other crispbreads. We take great pride in our choice of natural ingredients and are passionate about offering the highest quality crispbread to our consumers. Sigdal crispbread can be served in many ways. It’s perfect as a tasty snack by itself. For breakfast or lunch with one of your favourite toppings. Great for dips too!

Vorhandene Pressemitteilungen


Sigdal Crispbreads
Aussteller: Sigdal Bakeri

Sigdal Crispbread - A Norwegian thing!, Sonntag, 23. Januar 2022, 00:00, 1925 Zeichen

Die Online-Pressefächer sind ein gemeinsamer Service der Koelnmesse GmbH und der NEUREUTER FAIR MEDIA GmbH. Verantwortlich für den Inhalt der Pressemitteilungen sind die jeweils herausgebenden Unternehmen. Diese stellen Koelnmesse GmbH von jeglichen Ansprüchen Dritter frei, welche im Zusammenhang mit dem Gebrauch der Online-Pressefächer entstehen. Diese Freistellung gilt insbesondere auch für Verstöße gegen das Urheber- und Markenrecht. Sie besteht auch dann fort, wenn die betroffene Pressemitteilung bereits aus den Online-Pressefächern herausgenommen wurde.